Soft Play FOAM BLOKKEN

ASSK.116

Nieuw product

Met de 32 gemakkelijk vast te houden FOAM BLOKKEN zal je urenlang plezier hebben. Deze set bevat zachte en grote Foam Blokken en zorgen voor veel pret en zijn kleurrijk. Een geweldige set om veilig en actief mee te spelen.

Meer details

€ 385,51 Incl. BTW

Meer informatie

De FOAM BLOKKEN zijn perfect voor jonge kinderen en het zal hen helpen de ontwikkeling van hun vaardigheden en de motorische kracht in hun spieren te herwinnen, zodat de kids meer controle over hun bewegingen krijgen. Met tal van verschillende vormen en maten om mee te spelen heb je genoeg Foam Blokken om je eigen fantasie te creen en visueel te prikkelen. Met deze Foam Blokken kan je alleen spelen of met meerdere kids, teneinde je sociale en communicatieve vaardigheden te ontwikkelen. Indien u op zoek bent naar Soft Play spel en speelgoed welke niet op deze website wordt getoond, verzoeken wij u d.m.v. de button: STEL HIER UW VRAAG uw wensen kenbaar te maken. Wij garanderen u voor 99,9 % dat MARA-Creations, leverancier van MAATWERK in snoezelen en aangepaste producten, het door u gewenste Soft Play spel of speelgoed snel kan leveren met een gunstige prijsstelling.

Stel hier uw vraag

LET OP..!! Vermeld bij uw vraagstelling ALTIJD het betreffende ARTIKELNUMMER en TELEFOONNUMMER waarop u bereikbaar bent!

*(verplicht)

30 andere producten in dezelfde categorie: