Soft-Paly REUZE KRALEN

ASSK.115

Nieuw product

Deze set bevat 6 zachte REUZE KRALEN in de afmeting 5 x 5 cm t/m 13 x 7 cm. De Reuze Kralen zijn vervaardigd van een zachte maar toch sterke foam. De openingen van de Reuze Kralen varieert qua diameter van 2 tot 4 cm. Meegeleverd wordt een zacht nylon koord, lengte 191 cm met daarbij een handvat en een grote eindkraal.

Meer details

€ 71,81 Incl. BTW

Meer informatie

Deze REUZE KRALEN geven kinderen met hun eigen ontwikkelingsniveau de mogelijkheid om op hun eigen manier de zachte Reuze Kralen te rijgen. Ideaal voor het bevorderen van de fijne motoriek, grove motoriek en voor oog-hand codinatie. Tevens te gebruiken voor kleur herkenning en handarbeid. Indien u op zoek bent naar Soft Play spel en speelgoed welke niet op deze website wordt getoond, verzoeken wij u d.m.v. de button: STEL HIER UW VRAAG uw wensen kenbaar te maken. Wij garanderen u voor 99,9 % dat MARA-Creations, leverancier van MAATWERK in snoezelen en aangepaste producten, het door u gewenste Soft Play spel of speelgoed snel kan leveren met een gunstige prijsstelling.

Stel hier uw vraag

LET OP..!! Vermeld bij uw vraagstelling ALTIJD het betreffende ARTIKELNUMMER en TELEFOONNUMMER waarop u bereikbaar bent!

*(verplicht)

30 andere producten in dezelfde categorie: