SCHOMMEL "PLATFORM-OMRANDING"

ABSLX140

Nieuw product

  • Afmeting: 50 x 50 cm,
  • Toelaatbaar gewicht: 90 kg,
  • Levering: De Schommel "Platform-Omranding" wordt geleverd exclusief bevestigingsmaterialen voor ophanging aan plafond.
  • Gebruik: geschikt voor binnengebruik en bij droog weer ook voor buitengebruik.
  • Vermelde prijs: is exclusief montage-en plaatsingskosten. Op verzoek is montage-en plaatsing van de Schommel-Bungeejump door MARA-Creations mogelijk (Prijs op aanvraag).
  • Accessoires: Schommel-Accessoires worden vermeld in de categorie "Schommel-Toebehoren".

Meer details

€ 415,55 Incl. BTW

Meer informatie

De Schommel "Platform-Omranding" is voorzien van een zachte gestoffeerd omranding en biedt de extra veiligheid die sommige kinderen nodig hebben. Het Schommel-Platform biedt nog steeds uitdagingen voor het vestibulaire systeem, wat vaak nuttig is in het vroege stadia van sensorische integratie.

Indien u op zoek bent naar een aangepaste schommel welke niet op deze website wordt getoond, verzoeken wij u d.m.v. het onderstaande formulier: “STEL HIER UW VRAAG” uw wensen kenbaar te maken. Wij garanderen u voor 99,9 % dat MARA-Creations, leverancier van MAATWERK in snoezelen en aangepaste producten, de door u gewenste schommel snel kan leveren met een gunstige prijsstelling.

Stel hier uw vraag

LET OP..!! Vermeld bij uw vraagstelling ALTIJD het betreffende ARTIKELNUMMER en TELEFOONNUMMER waarop u bereikbaar bent!

*(verplicht)

30 andere producten in dezelfde categorie: