BEHENDIGHEID

Een bekwaamheid en capaciteit verkregen door opzettelijke, systematische en aanhoudende inspanningen om soepel en adaptief complexe activiteiten of functies uit te voeren met betrekking tot ideeën (cognitieve vaardigheden), dingen (technische vaardigheden) en/of mensen (interpersoonlijke vaardigheden). In deze categorie worden de producten getoo...

Een bekwaamheid en capaciteit verkregen door opzettelijke, systematische en aanhoudende inspanningen om soepel en adaptief complexe activiteiten of functies uit te voeren met betrekking tot ideeën (cognitieve vaardigheden), dingen (technische vaardigheden) en/of mensen (interpersoonlijke vaardigheden). In deze categorie worden de producten getoond die voor "BEHENDIGHEID" van toepassing zijn.

Meer

BEHENDIGHEID Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

  • SPELLEN "GROOT"

    Personen met een handicap vinden "GROTE SPELLEN" net zo mooi als personen zonder handicap. En toch is de keuze anders omdat hun behoeften en verlangens anders zijn. In deze categorie tonen wij u suggesties voor leuke grote spellen, met eenvoudige en praktische materialen. Spellen zijn niet alleen leuk, maar ook om de veiligheid en vaardigheden te verbeteren.

  • SPELLEN "KLEIN"

    MARA-Creations biedt u een breed scala aan "AANGEPASTE SPELLEN" welke speciaal zijn ontworpen voor o.a. kinderen, senioren en gehandicapten. De getoonde spellen in deze categorie zijn lichter, voelbaarder of hebben een grotere afmeting dan een standaard spel. Sommige spellen zijn weer uitermate geschikt als men minder behendig is of als men blind of slechtziend is.