BEWEGEN

Therapeutisch bewegen is de systematische en geplande uitvoering van lichaamsbewegingen of oefeningen die erop gericht zijn de fysieke functie te verbeteren en te herstellen. Oefening wordt gedefinieerd als "activiteit die wordt uitgevoerd of wordt beoefend om een specifieke functie of vaardigheid te ontwikkelen of te verbeteren om fysieke fithe...

Therapeutisch bewegen is de systematische en geplande uitvoering van lichaamsbewegingen of oefeningen die erop gericht zijn de fysieke functie te verbeteren en te herstellen. Oefening wordt gedefinieerd als "activiteit die wordt uitgevoerd of wordt beoefend om een specifieke functie of vaardigheid te ontwikkelen of te verbeteren om fysieke fitheid te ontwikkelen en te behouden. In deze categorie "BEWEGEN" biedt MARA-Creations u een ruime keuze van producten welke met beweging te maken hebben.

Meer

BEWEGEN Er zijn 72 producten

Subcategorieën

  • THERAPEUTISCHE BALLEN

    In deze categorie tonen wij u een uitgebreide keuze “Therapeutische-Ballen” welke o.a. voor de gehele gezondheidszorg, scholen, paramedische beroepen, kinderopvang, particulieren et cetera belangrijk kunnen zijn als therapeutisch hulpmiddel tijdens een spel of als speelgoed.

    De juiste bal zorgt er voor dat het oefenen en/of spelen voor kinderen en/of volwassenen een stuk leuker wordt. De omvang, het gewicht en de aparte vormgeving van de ballen, maakt het grijpen, vangen en vastpakken aantrekkelijk en gemakkelijk.

per pagina
Toont 37 - 48 van de 72 items
Toont 37 - 48 van de 72 items