AANGEPAST

Deze online catalogus van MARA-Creations toont u diverse hulpmiddelen en aangepaste producten voor kinderen en volwassenen.

AANGEPAST Er zijn 179 producten

Subcategorieën

 • VESTIBULAIR

  Om de behoeften van onze klanten beter te kunnen bedienen, worden er in deze Hoofd-Categorie "VESTIBULAIR"

  diverse producten getoond, welke de perfecte hulpmiddelen zijn voor evenwichtsonderzoek, beoordelingen, diagnose

  en behandeling. In de Hoofd-Categorie "BEWEGING" worden balans producten getoond!

 • PROPRIOCEPTIE

  Proprioceptie beïnvloedt ons leven elk moment van de dag en stelt ons in staat om complexe taken te volbrengen die anders onmogelijk zouden zijn. Dit zintuig is zo fundamenteel voor ons functioneren dat we het bestaan ervan als vanzelfsprekend beschouwen. MARA-Creations toont u in deze categorie haar volledige "PROPRIOTIEVE" productenpakket.

 • VISUEEL

  Visuele perceptie is het vermogen om visuele stimuli te herkennen, te onderscheiden en ze te interpreteren in associatie met eerdere ervaringen. Visueel betekent niet alleen het vermogen om goed te zien. De interpretatie van een visuele stimulus vindt plaats in de hersenen, niet alleen door de ogen. In deze categorie tonen wij u producten welke als "VISUEEL" hulpmiddel gebruikt kunnen worden.

 • HOREN

  Horen is afhankelijk van een reeks complexe stappen die geluidsgolven in de lucht in elektrische signalen veranderen. Onze gehoorzenuw draagt deze signalen vervolgens naar de hersenen. MARA-Creations toont u in deze categorie "HOREN" haar uitgebreide collectie hulpmiddelen, welke spelenderwijs en/of therapeutische belangen dienen.

 • VOELEN

  Het tastgevoel is een van de vijf traditionele zintuigen van het lichaam. Het wordt herkend door de tastorganen die zich voornamelijk in de huid bevinden. Het tactiele gevoel is voornamelijk gericht op het gevoel van druk, tractie en aanraking, met uitzondering van temperatuur en pijn. U vindt in deze categorie "VOELEN" verschillende therapeutische producten die aan bovenstaande vermelding voldoen.

 • BEWEGEN

  Therapeutisch bewegen is de systematische en geplande uitvoering van lichaamsbewegingen of oefeningen die erop gericht zijn de fysieke functie te verbeteren en te herstellen. Oefening wordt gedefinieerd als "activiteit die wordt uitgevoerd of wordt beoefend om een specifieke functie of vaardigheid te ontwikkelen of te verbeteren om fysieke fitheid te ontwikkelen en te behouden. In deze categorie "BEWEGEN" biedt MARA-Creations u een ruime keuze van producten welke met beweging te maken hebben.

 • BEHENDIGHEID

  Een bekwaamheid en capaciteit verkregen door opzettelijke, systematische en aanhoudende inspanningen om soepel en adaptief complexe activiteiten of functies uit te voeren met betrekking tot ideeën (cognitieve vaardigheden), dingen (technische vaardigheden) en/of mensen (interpersoonlijke vaardigheden). In deze categorie worden de producten getoond die voor "BEHENDIGHEID" van toepassing zijn.

 • COMMUNICATIE

  Vanaf de dag dat we geboren worden, is communicatie een inherent deel van ons wezen. Communicatiemiddelen welke in het dagelijks leven worden gebruikt, zijn verbale overdracht, zoals die van moeder naar kind met behulp van ondersteunende en liefdevolle woorden, of non-verbale communicatie, zoals een schouderklopje. Therapeutische communicatie richt zich op het bevorderen van het fysieke en emotionele welzijn. In deze categorie "COMMUNICATIE" tonen wij u een scala aan hulpmiddelen.

 • SOCIALISATIE

  Socialisatie is in wezen het proces om een mens te leren hoe te leven in een wereld met andere menselijke wezens. Het begint bij de geboorte, met vasthouden, oogcontact, brabbelen en spraak en gaat bijna de hele dag door, elke dag, voor de rest van ons leven. Of we nu naar school gaan, werken, spelen, lezen of tv kijken, alles heeft te maken met "SOCIALISATIE". In deze categorie worden diverse therapeutische hulpmiddelen getoond.

 • ZELFSTANDIGHEID

  De betekenis van zelfstandigheid betekent zelf regels opleggen, zelf verplichten tot iets zonder druk van buitenaf. In deze categorie tonen wij u een diversiteit van hulpmiddelen, welke in aanmerking komen de persoonlijke "ZELFSTANDIGHEID" te bevorderen.

per pagina
Toont 97 - 108 van de 179 items
Toont 97 - 108 van de 179 items