Effectwiel "CREA-OPTI" Beeldwiel/Beeldschijf: DE STAD PARIJS Bekijk groter

Effectwiel "CREA-OPTI" Beeldwiel/Beeldschijf: DE STAD PARIJS

SPBCX117

Nieuw product

BELANGRIJKE INFO..!! Wilt u een 6' inch "CREA-OPTI" Beeldwiel/Beeldschijf in een "OPTI" projector plaatsen? Daar levert MARA-Creations u een speciale adapter voor. Deze adapter wordt vermeld in de categorie Projector-Toebehoren.

Meer details

€ 36,30 Incl. BTW

Meer informatie

Een effectwiel "CREA-OPTI" Beeldwiel/Beeldschijf is vanwege een magnetische montage gemakkelijk aan de wielmotor van de projector te bevestigen.

De afbeeldingen in een CREA-OPTI Beeldwiel/Beeldschijf bewegen langzaam draaiend d.m.v. een wielmotor achter de lens van de projector, zodat steeds in een eindeloze opvolging vernieuwde afbeelding worden weergegeven.

Indien u op zoek bent naar een effectwiel of projector welke niet op deze website wordt getoond, verzoeken wij u d.m.v. het onderstaande formulier: "STEL HIER UW VRAAG" uw wensen kenbaar te maken.

Wij garanderen u voor 99,9 % dat MARA-Creations, leverancier van maatwerk in snoezelen en aangepaste producten, het gewenste effectwiel en/of projector snel kan leveren met een gunstige prijsstelling.Stel hier uw vraag

LET OP..!! Vermeld bij uw vraagstelling ALTIJD het betreffende ARTIKELNUMMER en TELEFOONNUMMER waarop u bereikbaar bent!

*(verplicht)

25 andere producten in dezelfde categorie: